Cerpen Hak Milik Tuan Rayyan 4

apofiggovno Infors


Rancangan nakalnya mula menjelma. Syarat apa pulak ni? Jangan dia suruh aku buat bukan-bukan sudah. Ada ryayan kena karate dengan aku. Faiz mula mendekati Sarah. Dia melirik matanya ke arah Sarah. Sengaja ingin mengusik Sarah. Gila apa tuan aku ni? Sarah menepis tangan Faiz. Seketika, terdengar gelak kuat dari mulut Faiz. Dia saja usik aku! Lain kali jangan nak cari pasal dengan aku. Aku nak kau masak makanan special malam cerpen hak milik tuan rayyan 4.

Ada event penting malam ni Sarah segera berpaling ke tempat lain. Selamba derk je tuan singa ni pakai baju depan aku. Dia tak tahu malu ke? Sarah segera menganggukkan kepala. Lembab betullah orang gajinya ini. Aku tau kau masak. Lagi satu, pakai baju cantik-cantik sikit Nak buat apa pulak? Aku cuma orang gaji aja. Saya orang gaji aja cerpen hak milik tuan rayyan 4 rumah ni. Saya duduk dapur aja sudahlah Degil pulak dia ni.

Aku nak dinner dengan kaulah! Cuba jangan nak melwan cakap aku. Aku nak gerak pergi kerja ni. Kau kemas rumah apa yang patut. Aku tau balik nanti rumah berkemas, baju aku siap bergosok, makanan sedia terhidang atas meja. Sesaat kau lambat, aku pecat kau! Seketika, kedengaran enjin kereta Faiz mula meluncur laju menuju jalan utama. Mengada-ngada punya tuan singa. Banyak pulak arahan dia. Dia ingat aku orang gaji dia ke? Memang orang gaji pun. Sarah mula mengemas rumah tuannya.

Dia menyapu lantai, mengelap meja, cermin dan yang sewaktu dengannya. Setelah, semua kerja dibahagian ruang tamu siap. Sarah bergerak pula menuju ke dapur. Event apa pulaklah tuan singa nak buat malam ni. Aku tau dia memang gila dengan spaghetti aku ni. Jangan ingat aku fail SPM, aku tak pandai masak tau! Seketika, terdengar bunyi periuk belanga didapur milik Faiz.

Setelah sejam berada didapur, Sarah bergegas menuju ke biliknya. Dia bukan tidur disini. Guan cuma menjaga rumah Faiz apabila Faiz pergi ke pejabat. Azim perasan Nia kaku bila melihatnya tidak berbaju dia hanya biarkan. Dia mengambil baju kemeja dan menyuruh Nia pergi. Azim bergerak kearah Nia, hampir dan semakin hampir. Hingga badan mereka bersentuhan.

Azim membisik sesuatu di telinga Nia. Nia mengangguk dan membutangkan baju Azim tanpa bersuara. Tubuh dia dan Azim sangat dekat, hanya kedengaran nafas Azim sahaja. Jantung Nia seakan ingin tercabut bila berada dekat dengan Cerpen hak milik tuan rayyan 4. Azim hanya diam dan memerhati Nia butangkan bajunya. Wajah perempuan tu nampak tenang je. Tak, aku benci perempuan tu. Malam itu, kawan-kawan Azim datang kerumahnya.

Azim mengangguk kemudian menyertai yang lain. So, this is our chance bro. Dah-dah tolong aku cari bilik diaorang. Nia yang termenung di balkoni terkejut apabila tiba-tiba pintu biliknya dibuka oleh seseorang. Sebab ni Azim cerpwn bagi tengok isteri dia, cantik rupanya. Hk ketakutan, dia melangkah ke belakang hingga badannya tersentuh dinding. Alif memegang tangan Nia dan menolak Nia ke katil kemudian menindihnya.

Dia meronta supaya dilepaskan tapi hampa kekuatannya lelaki itu lebih kuat darinya. Apabila Ham ingin mencium wajah Nia tiba-tiba dihalang oleh Ewal. Ewal hanya mengangguk dan mengikut arahan Alif. Azim yang sedang seronok menari terdengar suara Nia menjerit. Dah kenapa perempuan ni aku suruh dia diamkan. Cerpen hak milik tuan rayyan 4 pantas berjalan menghampiri bilik Nia. Dia ingin membuka pintu crrpen Nia tapi terkunci. Suara Nia menangis semakin kuat.

Dia menendang pintu tersebut hingga terbuka. Azim terkejut melihat Alif berada di atas Nia manakala Ewal berada di sisi Nia. Berani setan ni kacau isteri aku. Ewal yang ingin meleraikan pergaduhan ditarik oleh Azim dan ditumbuk jugak. Setelah melihat Alif dan Ewal sudah lemah, Azim menjerit menyuruh mereka pergi dari rumahnya. Begitu jugak tetamu yang hadir disuruh pulang. Melihat Alif dan Cerpen hak milik tuan rayyan 4 teruk dibelasah ,semua tetamu bergegas pulang.

Kalau lelaki lain memang dah lama Zara terima. Dari tadi kau terima kan senang. Masa hari nikah kau aku bagi geran tu untuk pastikan kau tak lari miilik berkahwin dengan anak Tan Sri tu. Lepas kau kahwin nanti, pergi mampus kau. Ingat jangan cerpen hak milik tuan rayyan 4 lagi muka kau tu dekat rumah aku! Menyampah aku tengok kau. Diikutkan hati ringan saja orang tua tu dia nak tangan-tangankan biar berakal sikit.

Zara terima juga pinangan tu. Tanah mak tu tanah cerpen hak milik tuan rayyan 4, tanah yang diwarisi dari dulu lagi. Zara tak boleh biarkan tanah nie kena jual. Hidup memang tak adil. Sebaik sahaja Zara keluar dari rumah tu. Bersorak sakan orang tua sorang nie. Sign up for free online dating nie aku nak meloncong ke Paris! Eh… londeh ke londen?? Bestnya aku nak pergi jumpa Senah Pendek la… nak canang dekat dia cerpen hak milik tuan rayyan 4 nak pergi luar negara.

Bodoh betul Zara tu… dia tak tau yang aku dapat habuan kalau dia kahwin dengan anak Tan Sri tu. Ingat aku kisah sangat ke dengan tanah pusaka yang sekangkang kera nie? Sebut London pun tak betul ada hati nak ke sana… kubur kata mari rumah kata pergi tapi tak sedar-sedar diri jugak. Macam orang dah putus harapan nak hidup… ada masalah ek?

Memang aku dah putus harapan nak hidup. Hidup aku dah musnah! Berat sangat ke masalah kau nie? Kahwin ja la, best ooo kahwin. Ku Ahmad Ku Arshad? No kad pengenalan ? Wah, dahsyat kau dengan no ic kau hafal. Wei, apahal kau lak yang pengsan? Sepatutnya aku yang pengsan bukan kau. Yang kena kahwin tu aku bukannya kau. Apa teruk sangat ke how about we reviews dating Zara kahwin dengan Kumad?

Tapi dari reaksi Mien nampak sangat kombinasi Zara dan Kumad memang tak ngam! Aish, hiperbola betul Mien nie. Selesai tyan doa, Kumad menuju ke arah Zara untuk sesi membatalkan wuduk pula. Zara berdebar-debar melihat Kumad yang sedang menuju ke arahnya dalam hati tu Tuhan saja yang tau betapa Zara rasa hatinya nak taun tunggu masa ja nak jatuh. Mulik kamera tidak henti-henti menyala menangkap saat terindah dalam hidup Kumad dan Zara.

Kumad menyarungkan cincin ke jari runcing Zara dan Zara tunduk menyalami tangan Kumad. Kumad boleh rasakan betapa sejuknya tangan Zara macam ais batu! By the way… welcome to the hell. Semakin galak pula lensa-lensa kamera berdecit merakam aksi mereka.


My Sweet Fantasy World


Tiba-tiba henset Rin bunyi,tertera nombor Razif diatasnya. Tiba-tiba henset Rin bunyi,tertera nombor Razif diatasnya. Mereka seolah-olah membandingkan tentang rupa kilik sekarang digandingkan dengan Tengku. Rakan-rakan yang lain semua cerpen hak milik tuan rayyan 4 aku. Aku membelokkan kereta ke pantai bagi mencari ketenangan? Mereka seolah-olah membandingkan tentang rupa aku sekarang digandingkan dengan Tengku. Aku memandang kearah yang ditunjukkan Free dating wordpress themes. Aku tengok semua orang terdiam bila tengok Razif dah tergolek dekat atas tanah. Bau minyak wangi Giargio Armani yang menyapa deria bau aku membuatkan aku tahu siapa yang menumbuk Razif. Hati aku terasa bagai dihiris dengan pisau mendengar kata-kata tersebut. Hati aku terasa bagai dihiris dengan pisau mendengar kata-kata tersebut. Bukan exam engkau habis minggu lepas ke. Aiman meluru kearah orang ramai bagi mendekati Rin,aku ikut langkah Aiman. Rakan-rakan yang lain semua mentertawakan aku. Tangan aku terus melepaskan cwrpen padu dekat muka jantan keparat nie. Sementara itu ada satu lagi tangan menghayun menumbuk muka Razif. Memang aku ada bagitahu dia pasal perasaan aku pada Tengku tapi itu tahun lepas! PARAGRAPH .